Magneettien vaikutus yhdistettynä upeisiin design-koruihin ja asusteisiin. Mallistot miehille ja naisille, sekä myös lapsille ja eläimille.

Pääkuvasto 2017

Magneettien käyttö on yksi vanhimmista ja historiassa eniten dokumentoiduista terapeuttisista menetelmistä. Magneettien vaikutus terveyteen tunnettiin jo kiinalaisessa, egyptiläisessä ja kreikkalaisessa muinaiskulttuurissa.

Punaiset verisolumme muodostavat eri syistä ns. kolikkorullamuodostumia: ne kasautuvat päällekkäin, aivan kuten kolikot rullassa. Tämän aiheuttaa mm. liikunnan puute, liian vähäinen veden juonti ja puutteellinen ruokavalio. Toisiinsa liimautuneiden verisolujen kasauma on liian suuri päästäkseen kulkemaan kaikkein ohuimmissa verisuonissa. Yhteenkasautuneiden verisolujen kyky sitoa happea ja ravinteita tai kuljettaa kuona-aineita on myös huono, sillä verisoluilla ei ole paljoa vapaata pinta-alaa.

Linus Carl Pauling sai vuonna 1954 kemian Nobelin palkinnon keksiessään hemoglobiinin magneettiset ominaisuudet. Punaisissa verisoluissa on rautaa, joka magnetisoituu ulkoisen magneetin vaikutuksesta. Tällöin verisolut alkavat hylkiä toisiaan ja irtaantuvat rykelmästä. Yksittäiset verisolut pystyvät pieninä yksiköinä liikkumaan ohuimmissakin verisuonissa ja kuljettamaan soluihin ravinteita koko pinta-alallaan. Vastaavasti ne kuljettavat soluista tehokkaasti kuona-aineita ulos.

Mikään ei ole kehon hyvinvoinnin kannalta niin tärkeää kuin hyvä verenkierto ja soluaineenvaihdunta. Happi, vitamiinit, entsyymit – kaikkien elintärkeiden aineiden täytyy kulkea nopeasti ja imeytyä soluihin pysyäksemme kunnossa. Usein sairauksien ja väsymyksen syynä on häiriö solujen aineenvaihdunnassa. Kun magneeteilla tehostetaan verenkiertoa. solut saavat enemmän happea ja ravinteita ja kuona-aineet poistuvat nopeammin kehosta.

Magneetti vaikuttaa siis veren- ja nestekierron kautta, ja veri kiertää kehon läpi muutamassa minuutissa. Tämän vuoksi esimerkiksi magneettirannekkeet eivät lievitä ainoastaan paikallisvaivoja, vaan auttavat tehokkaasti myös migreeniin ja selkä- tai lonkkakipuihin.

 

Magneettiterapian soveltuvuuskohteita:

 • aineenvaihdunnan aktivointi
 • verenkierton parantaminen
 • kehon oman immuunijärjestelmän parantaminen
 • ruoansulatusvaivat
 • reumaperäiset vaivat
 • turvotusten nopeampi paraneminen
 • ihon nopeampi uusiutuminen
 • päänsärky ja migreeni
 • hermostolliset kivut
 • lihaskivut, rasitusvammat
 • kuukautis- ja muut vatsakivut
 • vaihdevuosioireet
 • univaikeudet
 • urheilusuorituksista palautuminen

HUOMIO! Jos sinulla on sydämentahdistin, magneettituotteita ei tule käyttää. Magneetti saattaa vaikuttaa tahdistimen pattereihin.

 

Miten magneettivoimaa mitataan?
Magneettisuuden voima ilmoitetaan gausseina tai tesloina. Meidän koruissamme ovat vähintään 1 200 gaussin magneetit – se on sama kuin 0,12 teslaa.

 

Neodyymimagneetit
Koruissamme on korkealaatuiset neodyymimagneetit. Ne ovat maailman voimakkaimpia ja kestävät erittäin pitkään.

 

USEIN KYSYTTYÄ:

Mikä magneettikoru tai -asuste on vaikuttavin minulle?

Tärkeintä on, että pidät korusta!

Tuleeko minun käyttää magneettikorua tauotta?

Näin voit tehdä halutessasi tai pitää korua sillion kuin haluat. Jotkut ihmiset eivät riisu korujaan koskaan, jotkut käyttävät niitä mielialan mukaan. Parhaiten magneetti vaikuttaa, kun pidät sitä päivittäin ja pieni muutaman päivän tauko vaikkapa parin kuukauden välein.

Tuleeko magneettikorun olla kosketuksissa ihoon?

Korujamme voi käyttää suoraan iholla. Voit pitää ranneketta ranteessa joko löysällä tai napakasti ihossa kiinni. Magneettinen vaikutus ei suurene eikä heikkene vaikka magneettiin painetaan suoraan iholle.

Voinko pitää ranneketta samassa kädessä kuin rannekelloani?

Periaatteessa voit. Tiedustele asiaa kuitenkin valmistajalta, jos käytät mekaanista kelloa. Voimakas magneettikenttä saattaa vaikuttaa mekaaniseen kelloon. Magneetit eivät saa myöskään joutua kosketuksiin pankki- tai luottokorttien kanssa – korttien magneettinauha voi vahingoittua.

Kuinka kauan neodyymimagneetin vaikutus kestää?

Neodyymimagneettien vaikutuksella on elinikäinen takuu. Neodyymin vaikutus heikkenee noin 1% sadassa vuodessa.

Tarvitseeko magneettien olla pulssin päällä?

Ei tarvitse. Voit käyttää sitä missä ruumiinosassa tahansa.

 

Haluatko kysyä lisää?

marje.nybom(a)hovinarri.fi

045 67 57 676